Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
16:31
11.7.2019.

AkademiA: Obećavamo mnogo pozitivnih vibracija na Lake Fest-u

Prvi put na Lake Festu ove godine učešće će uzeti i AkademiA bend, čiji članovi su obećali dobar provod.


“Mnogo energije i pozitivnih vibracija ! Vrhunski festival, najveći u Crnoj Gori. Već tri, četiri godine smo u priči sviramo – ne sviramo. Evo, došao je i taj trenutak”, kazali su iz ovog benda.

Svoj nastup će popuniti hitovima Partibrejkersa, EKV-a, Zabranjenog pušenja…, a biće začinjen i sa jednim njihovim hitom.

“Ništa neuobičajeno za repertoar Akademije, osim što ćemo tih četrdesetak minuta svirati ultra dinamične pjesme i uvesti ostale izvođače u pravi ritam. Dakle: Partibrejkersi, EKV, Zabranjeno pušenje, Smak, Azra … kao i jednu našu autorsku kompoziciju. Suvi kvalitet”, ističu iz Akademije.

Svojim fanovima poželjeli su sve najbolje uz želju da festival ove godine bude najbolji do sada.

“Puno zdravlja, sreće, ljubavi, para i dobrog rock and rolla želi vam AkademiA rock band! U zdravlju se gledali, pa da ovogodišnji festival premaši sve dosadašnje po gledanosti i brojnosti”, zaključili su oni.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:30
  11.10.2019.

  Nikšićka dizajnerka Kristina Mitrović svoju prvu modnu kolekciju predstaviće večeras i to pred publikom Serbia Fashion Week-a.

 • 10:04
  20.9.2019.

  Čim su počeli taktovi pjesme „Istine i laži“, kojom je otvorio koncert, vidjelo se da su nikšićka publika i poznati crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković odavno na istim talasnim dužinama. Iako je Sergej pozvao publiku da zajedno s njim pjevaj pjesmu koju Nikšićani, kako reče, najviše vole, „Prokleta bila“, pokazalo se da oni vole sve njegove pjesme koje su zajedno sa njim pjevali.

 • 08:20
  20.9.2019.

  Koncertom Indire Forze i Alena Islamovića Crnogorska kulturna mreža večeras će obilježiti deceniju rada.

 • 08:09
  18.9.2019.

  Dan oslobođenja grada - 18. septembar, opština Nikšić će pored brojnih aktivnosti obilježiti i koncertom Sergeja Ćetkovića na Trgu Slobode.