Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Gojković: Razočaran sam, nemamo ništa od Nikšića

48420551_1021568984713169_8193626483445465088_n
Screenshot
  • Autor onogost.me
  • 17.12.2018. u 13:24

Prije dvije godine u Nikšiću je otvorena Škola plivanja i vaterpola u Sportskom centru, u organizaciji ove ustanove i Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.

Tadašnji direktor Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore Petar Porobić tom prilikom je istakao da Nikšić ima sve uslove za razvoj ovog sporta i da će se uspjeti promovisati ovaj sport i zainteresovati djecu da se bave ovim sportom.

Međutim, za ove dvije godine se nije mnogo otišlo naprijed, što je mogla potvrditi i izjava selektora vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimira Gojkovića, koji je tokom sinoćnjeg intervjua na TV Prva kazao da i pored postojanja uslova za vaterpolo u Nikšiću nije zadovoljan do sada postignutim, jer kako je kazao, nemaju ništa ni od Podgorice, niti od Nikšića.

“Veliku energiju smo potrošili da pokrenemo to u Nikšiću. Treneri su radili tamo. Pravile su se posle toga velike pauze preko ljeta. Tamo su bila izuzetno talentovana djeca po izvještaju svih naših trenera koji su radili tamo, djeca koja su bila spremna da rade, ali bili su tamo neki unutrašnji problemi koji se nisu mogli prevazići. Za dvije godine ovaj fantastičan bazen, koji je napravljen najviše zaslugom bivšeg predsjednika Vaterpolo saveza i kompletnog Vaterpolo saveza, nije iskorišćen na pravi način”, istakao je Gojković.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Prvi selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Petar Porobić iznenada je preminuo u 67. godini.