Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Gojković: Neki mladi igrači odigrali iznad svih očekivanja i pokazali da nisu slučajno tu

reprezentativci_crne_gore_u_vaterpolu_turnir_u_pg_-_foto_krsto_vulovic
Krsto Vulović
  • Autor onogost.me
  • 29.01.2021. u 11:53

Vaterpolisti Crne Gore poraženi su od selekcije Sjedinjenih Američkih Država 14:13 u poslednjem meču turnira u Podgorici. 

Meč je odlučen nakon peteraca, poslije regularnog toka rezultat je bio 10:10. Selektor “ajkula” Vladimir Gojković čestitao je Amerikancima na odličnoj igri i osvojenom turniru, te istakao su njegovi izabranici u mečevima sa Srbijom i SAD-om pokazali veliku energiju i zalaganje. Nekoliko igrača u crnogorskoj seleciji nije nastupilo zbog povreda i bolesti, ali se selektor nada da će se većina reprezentativaca, koji imaju probleme, oporaviti i spremno otići na kvalifakacioni turnir za Olimpijske igre, koji će biti odigran u Roterdamu.

“Vidjeli ste da je u našoj igri danas nedostajao Leka, tako da su neki mladi igrači odigrali iznad svih očekivanja i pokazali da nisu slučajno tu. Nadamo se da ćemo imati jedan dio igrača oporavljen da u što kompletnijem sastavu putujemo u Roterdam. Turnir je bio dobar i ova utakmica je pokazala da je ona energija od sinoć živa i dalje, da su igrači vjerovali i kada su gubili dva ili tri razlike, i to je najveći rezultat ove utakmice. Bilo bi lijepo da smo završili sa trijumfom, ali svakako ne mogu biti nezadovoljan njihovim pristupom i zalaganjem. Neki igrači su se potrošili, moraćemo da ih odmorimo, ali sada imamo nekih 12-13 dana sami da radimo i nadam se da ćemo igru složiti najbolje što možemo do Roterdama” rekao je Gojković.

Crnogorske vaterpoliste očekuju dva dana pauze, a potom i završnio dio priprema u Podgorici za olimpijski kvalifacioni turnir u Roterdamu, koji će biti održan od 14. do 21. februara.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Prvi selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Petar Porobić iznenada je preminuo u 67. godini.