Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Gojković izabrao 18 igrača za prijateljski meč sa Hrvatskom

vaterpolisti_aleksandra_krupancic
Aleksandra Krupanič
  • Autor onogost.me
  • 10.06.2020. u 13:28

Poslije tri mjeseca pauze vaterpolisti Crne Gore odigraće u Dubrovniku protiv Hrvatske prijateljski meč, prvi nakon 11. marta i duela sa Njemačkom. Selektor Vladimir Gojković odabrao je 18 igrača za subotnji meč

Na spisku za meč sa Hrvatskom su: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Đuro Radović, Marko Petković, Dušan Banićević, Dimitrije Obradović, Stefan Vidović, Vlado Popadić, Aleksandar Ivović, Vladan Spaić, Dušan Matković, Stefan Pješivac, Petar Tešanović, Miroslav Perković, Nikola Moskov, Uroš Vučurović, Aljoša Mačić i Slaven Kandić.

“Poslije rada koji je trajao mjesec, a na startu smo mislili da ćemo cijelo ljeto samo trenirati, imaćemo prijateljski meč sa Hrvatskom. Utakmica sa Hrvatskom je izuzetno važna u ovom momentu, jer ćemo dobiti sliku u kakvom smo stanju. Bila je velika pauza, još nijesmo sklopili sve kockice i sigurno da će biti specifična utakmica. Poslužiće kao dobra analiza za dalji rad. Imamo nekih sitnih problema sa povredama, neki igrači su već dvije, tri sedmice odsutni. Dragan Drašković ima ozbiljan problem sa leđima i taj oporavak će trajati tri sedmice. Ukropini se vratio problem sa ramenom. Đurđić i Čučković su u Francuskoj i nijesu u opticaju za ovaj meč”, rekao je Gojković.

Sa istom selekcijom ,,ajkule” su trebale da igraju četvrtfinale Svjetske lige u martu, ali je taj duel odložen za mart 2021. godine.

Izvor: Pobjeda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Prvi selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Petar Porobić iznenada je preminuo u 67. godini.