Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Ajkule” preko “barakuda” ciljaju vizu za Tokio

vaterpolisti_crne_gore_roterdam
VPSCG
  • Autor onogost.me
  • 19.02.2021. u 21:07

Crnogorske vaterpoliste danas od 18 časova očekuje meč polufinala olimpijskog kvalifikacionog turnira u Roterdamu protiv selekcije Hrvatske.

Biće to okršaj rivala među kojima nema tajni, a kao i pretodne duele, odlučiće inspiracija, bolja fizička sprema ili vanserijska partija jedne od ekipa. Pobjednik duela, pored prolaska u finale, izborio bi direktnu vizu za Tokio, pa ovaj duel ima ogroman značaj za obje. “Ajkule” su juče savladale Holandiju, domaćina turnira 13:7, dok su “barakude” bile ubjedljive protiv Gruzije, 15:6 je bio konačan ishod. Selektor Vladimir Gojković vjeruje u svoje igrače i plasman na igre u Tokiju.

“Od prvog meča imamo pravi pristup i atmosferu. Ulazimo u završnicu u ritmu u kojem smo željeli. Sada se sve odlučuje, samo nas zanima viza za Tokio. Hrvatska je izuzetna ekipa, gledajući sastav sigurno i najbolja u Roterdamu. Imali su Hrvati taj kiks u grupi, sigurno imaju mane, a mi moramo da budemo na pravom nivou da bismo završili posao i ispunili cilj” kazao je Gojković.

Plasman na Olimpijske igre u Tokiju obezbijediće tri prvoplasirane reprezentacije sa kvalifikacionog turnira u Roterdamu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Prvi selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Petar Porobić iznenada je preminuo u 67. godini.