Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Simon Knežević u polufinalu „Jason kupa“

simon_knezevic_1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 09.10.2020. u 13:24

Teniser  TK „Nikšić“ Simon Knežević ove jeseni postiže odlične rezultate. Nakon tri evropske titule, Simon je juče na „Jason kupu“ u Novom Sadu stigao do polufinala.

Nikšićanin je jedini predstavnik iz Crne Gore na ovom  jakom turniru, koji je u kalendaru Evropske teniske asocijacije.  Na turniru nastupaju i mladi teniseri iz Sjedinjenih Američkih Država, Rusije, Švajcarske, Bosne i Hercegovine, Izraela i Srbije. 

Nakon dve ubedljive pobjede, Simon je juče u četvrtfinalu, rezultatom 2:1 (6:2, 3:6, 6:2) savladao Nikolu Jovovića iz Srbije. 

Knežević će se za mesto u finalu boriti sa Andrejom Nedićem  iz Bosne i Hercegovine.

“O Kneževićevoj sezoni za pamćenje, najbolje govori podatak da je trenutno na 62. mestu evropske  rang liste za tenisere do 16 godina. Na ovoj listi nalazi se preko dvije hiljade tenisera iz Evrope i Simon će i naredne godine imati priliku da napreduje na listi, jer je tek prošlog mjeseca napunio petnaeset godina”, navode iz TK “Nikšić”.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičar TK Glava Zete Pavle Vukosavljević je po prvi put u kategoriji do 16 godina stigao do polufinala na turniru iz kalendara Tennis Europe koji se održao u Podgorici.