Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sa radom počeo Teniski klub “Glava Zete”

kompleks
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 08.04.2018. u 06:14

Na Glavi Zete sa radom je počeo novoosnovani Teniski klub “Glava Zete” sa izgrađenom neophodnom infrastrukturom koja čini osnovu za dugoročan uspješan rad kluba.

Sa dva šljakasta teniska terena, osvijetljena reflektorima, zatvorenom konstrukcijom sa idealnom podlogom od vještačke trave, jedinstvenom u državi, te klupskim prostorijama (svlačionice, tuš kabine, sanitarije, ostava, radna kancelarija, bife) kompletirani su više nego dobri uslovi za treninge, školu tenisa, rekreativno bavljenje tenisom i organizovanje teniskih turnira.

“Klub posjeduje trenažni top koji se programira za različite uzraste i nivoe osposobljenosti teniskim vještinama što obezbjeđuje brzo napredovanje učesnika trenažnog procesa. Škola tenisa je dobila maksimalne uslove za rad a takmičari idealne uslove za treninge i postizanje dobrih rezultata u takmičarskom tenisu. Po prvi put u našoj opštini su stečeni uslovi za treninge, rekreativno igranje, održavanje turnira tokom čitave kalendarske godine čime se eliminišu prekidi sa treninzima i igranjem za vrijeme loših vremenskih uslova po nekoliko mjeseci tokom godine”, istakli su iz kluba.

Školu tenisa će voditi diplomirani teniski trener i selektor Fed kup reprezentacije Ivan Nikolić, a klub je počeo već i sa organizacijom takmičenja, kada je prethodnog vikenda na njegovim terenima održano takmičenje pionira uzrasta do deset godina, a u sklopu turnira iz kalendara Teniskog saveza Crne Gore.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičar TK Glava Zete Pavle Vukosavljević je po prvi put u kategoriji do 16 godina stigao do polufinala na turniru iz kalendara Tennis Europe koji se održao u Podgorici.