Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Počeo međunarodni teniski turnir “Trebjesa open“

thumbnail
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 08.09.2020. u 05:55

Zbog pandemije izazvane koronavirusom, Teniski klub „Nikšić“ ove godine, umjesto najavljena tri, domaćin je jednog turnira "Trebjesa open“ za juniore i juniorke do 18. godina.

„Ove godine turnir organizujemo u oklolnostima prouzrokovanim virusom kovid 19 što podrazumjeva ulaganje dodatnih orgnanizacionih napora da sve protekne u najboljem mogućem redu. Očekujemo da domaći igrači iz Nikšića osvoje nove bodove u odigravanju mečeva sa igračima iz inostranstva“, kazao je Srđan Milunović, ispred kluba.

Na ovogodišnjem turniru, koji će trajati do 13. septembra, učestvuje oko 60 tenisera iz 15 zemalja svijeta (Velika Britanija, Švedska, Francuska, Švajcarska, SAD, Srbija, Bosna i Hercegovina, Ukrajina…).

Učešće na turniru uzeće i dva tenisera iz Nikšića: Simon Knežević i Goran Vujković, koji će će igrati mečeve singla i dubla, kao i ostali teniseri iz Crne Gore.

Prema dinamici i planu održavanja turnira, kako navode iz kluba, finalni mečevi se očekuju u petak. Za najbolje učesnike turnira predviđene su sportske nagrade, pehari i diplome.

Tenis klub „Nikšić“ je u tekućoj godini trebao tradicionalno da bude organizator tri međunarodna turnira, dva iz kalendara Tennis Europe za kategorije pionira i pionirki do 14. i 16. godina i jednog turnira iz kalendara svjetske teniske federacije za juniore do 18. godina.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičar TK Glava Zete Pavle Vukosavljević je po prvi put u kategoriji do 16 godina stigao do polufinala na turniru iz kalendara Tennis Europe koji se održao u Podgorici.