Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vladimir Osmajić posjetio RK Trebjesa

119703872_864056494125009_1840333390539836871_n
RK Trebjesa
  • Autor onogost.me
  • 17.09.2020. u 11:07

Vladimir Osmajić, proslavljeni crnogorski rukometaš, posjetio je trening Rukometnog kluba Trebjesa, porazgovarao sa igračicama u kadetkom i pionirskom uzrastu i istakao veliko zadovoljstvo vidjenim.

Osmajić, koji se preko 20 godina profesionalno bavio rukometom sa impozantniim brojem klubova – Sutjeska, Crvena zvezda, Partizan, Željezničar, Beč, BM Altea. Pick Szeged, RK Koper, Fenix Toulouse ,Budvanska Rivijera, istao je da mu je rukomet donio mnogo uspjeha, novih klubova u kojima je igrao, ali i pravih prijatelja koje je stekao zahvaljujuci tome.

U razgovoru sa igračicama i trenerima u klubu poželio je da isto to neko od djece koja su u klubu ostvari i da će neko od njih znati kakav je taj osjećaj. kada se nadje na najvećoj svjetskoj smotri.

Do tada, kako je istakao, treba da vole sport, da uzivaju u svakom treningu, svakoj utakmici, zajedničkim druženjima i da će kada to obaveze dozvole pomoći u radu i biti navijač na njihovim utakmicama.

Uz mnošto pitanja igračica o svojoj profesionalnoj karijeri, Vladimir je istakao da mu je najdrazi klub u karijeri Cimos Koper iz Slovenije sa kojim je dogurao do četvrtfinala Lige šampiona, kao i utakmice u Reprezentaciji Crne Gore i nezaboravni mečevi sa reprezentacijama Njemačke,Švedske i Češke.

Uz zahvlanost Vladimiru na prenešenom iskustvu i savjetima u radu, u klubu će, kako ističu, gledati da ugoste vrhunske sportiste i trenere i razmjene mišljenje i ideje za napredak kluba.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.