Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

VII internacionalni turnir za rukometašice od 22. do 24. maja

61637317_439369753293002_908631332542742528_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 01.03.2020. u 06:56

Naš grad će od 22. do 24. maja imati čast da po sedmi put bude domaćin “Internacionalnog rukometnog turnira - Nikšić 2020”, koji se održava u organizaciji RK Levalea, a na kom će ove godine nastupiti djevojke rođene 2004. godine i mlađe, istakli su organizatori ovog događaja.

Oni su naveli da će se u Nikšiću u tom periodu okupiti najbolje ekipe i reprezentacije iz regiona, a pored domaćina najvjerovatniji učesnici će biti rukometna reprezentacija Slovenije, RK Sesvete-Agroproteinka iz Sesvetea, RK Lokomotiva Zagreb, RK Podravka-Lino Koprivnica, ŽRK Dubica iz Kozarske Dubice, ŽRK Vardar Skoplje, reprezenacija centralne Srbije, reprezentacija grada Beograda i ŽRK Budućnost.

Titulu brani ekipa Sesvete Agroproteinka, koja je turnir osvojila i prije dvije godine.

Domaćin turnira je zajedno sa organizatorima i prijateljima turnira i ove godine obezbijedio pehare i medalje za najbolje ekipe, a takođe, biće nagrađeni najbolji igrač, strijelac, golman, najmlađi učesnik i fair play ekipa.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.