Autor: onogost.me
Foto: Stefan Ivanović
12:15
28.7.2021.

Talentovana Nataša Ćorović karijeru nastavlja u ŽRK Budućnost

Nakon Elene Tomić još jedna rukometašica napušta rukometni klub "Lavalea". Riječ je o Nataši Ćorović, još jednoj djevojci iz prve generacije Kluba, generacije 98.


Nataša svoj rukometni put nastavlja, ni manje ni više, nego u redovima ekipe učesnice Lige šampiona - ŽRK Budućnost.

"Nataša je djevojka koja je svoje prve rukometne korake počela baš u našem Klubu i neko ko je od samog starta slijedio sve naše principe, način rada, igranja, generalno bitisanja u Klubu. Djevojka koja je od Kluba i rukometa dobila puno, ali isto tako puno toga dala i Klubu i rukometu. Kao kapiten ekipe doprinijela je osvajanju mnogobrojnih medalja, turnira, priznanja kako u gradu i državi tako i u regionu, između ostalog tu su pionirska liga sa generacijom 98, četiri finala Kupa Crne Gore, prvo mjesto na tabeli godinama unazad...", navodi se u saopštenju kluba.

Kako navode, Ćorović je prošla sve reprezentativne selekcije naše države a ove godine odradila je pripremni period i sa A selekcijom.

"Od rukometnog kampa na Ivanovim koritima pa dalje redom bila je članice svih reprezentativnih selekcija naše države, a ove godine odradila je pripremni period i sa A selekcijom kao član našeg Kluba. Prije nekolika dana Elena, danas Nataša, godinama unazad mnoge djevojke iz našeg Kluba sreću su potražile u većim, pa i inostranim klubovima. Pored njihovog ličnog uspjeha ovo je veliki uspjeh i za sve nas. Još jedan dokaz da način na koji funkcionišu stvari u Levalei daje odlične rezultate. Ogroman trud, rad, napor, žrtva, odricanje u nekim momentima kako igračica, tako i cijelog tima i svih nas u Klubu, svakoj koja želi to da prihvati i da slijedi, otvaraju vrata i mogućnost za neke više ciljeve. Naše djevojke koje su otišle dalje treba da budu primjer svim mladim djevojkama, koje žele da se bave rukometom i ozbiljno ga shvate, da u rukometnom klubu Levalea mogu da nauče kako da ostvare svoj san, da dok su u Klubu budu prihvaćene, priznate i poznate kako u državi tako i u regionu, a uz lično zalaganje jednog dana i same mogu igrati utakmice lige šampiona sa najpoznatijim evropskim imenima ženskog rukometa", dodaje se u saopštenju.

"Ovim putem ćemo poželjeti Nataša Ćorović puno sreće i uspjeha u nastavku karijere", zaključuje se u saopštenju.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:45
  23.9.2021.

  SBBet Prva muška liga rukometaša počeće 2. oktobra, a učestvovaće 12 timova, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

 • 14:21
  20.9.2021.

  Na Međunarodnom rukometnom turniru za mlade „Više od igre“, koji je održan u Sarajevu, pionirke RK Trebjesa osvojile su prvo mjesto. Igračica nikšićkog tima, Anđelina Orbović dobila je titulu MVP-a. Orbovićeva je ponijela i titulu za najefikasnijeg strijelca turnira, dok je najbolji golman bila Maša Dubljević njena klupska koleginica.

 • 13:18
  19.9.2021.

  Lijevi bek ženske rukometne reprezentacije Crne Gore i rođena Nikšićanka, Đina Jauković doživjela je tešku povredu. Naime, na meču francuskog šampionata između Bresta i Merinjaka, Jaukovićevoj su u duelu sa protivničkom igračicom pokidani prednji ukršteni ligamenti koljena, a došlo je i do povrede meniskusa.

 • 14:16
  17.9.2021.

  Sjajna rukometašica francuske ekipe i našeg nacionalnog tima, Đurđina Jauković pokidala je prednje ukrštene ligamente. Slijedi pauza od najmanje šest mjeseci, a operativni zahvat će biti završen u Danskoj.