Autor: onogost.me
Foto: Facebook JU OŠ "Braća Ribar"
16:17
17.6.2021.

Šampionski pehar za OŠ "Braća Ribar"

Ženska rukometna ekipa Osnovne škole "Braća Ribar" osvojila je titulu šampiona Crne Gore. 


Kako se navodi na fejsbuk stranici ove školske ustanove, četiri učenice škole: Anđelina Orbović, Anđela Pejović, Nikolina Čolaković i Tijana Bojanić, članice Rukometnog kluba “Trebjesa”, osvojile su šampionsku titulu u rukometu kao najbolji pionirski sastav države.

"Titulu su osvojile na interesantan način. Naime, u ligaškom dijelu odigrale su dvadeset utakmica i nijesu osjetile gorčinu poraza. Koliko su bile dominante govori podatak da u šest utakmica nijesu primile gol, a u isto toliko utakmica su primile svega jedan gol, uz impresivnu gol razliku +178 ( 221:43)", naveli su na fejsbuk stranici OŠ "Braća Ribar". 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:45
  23.9.2021.

  SBBet Prva muška liga rukometaša počeće 2. oktobra, a učestvovaće 12 timova, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

 • 14:21
  20.9.2021.

  Na Međunarodnom rukometnom turniru za mlade „Više od igre“, koji je održan u Sarajevu, pionirke RK Trebjesa osvojile su prvo mjesto. Igračica nikšićkog tima, Anđelina Orbović dobila je titulu MVP-a. Orbovićeva je ponijela i titulu za najefikasnijeg strijelca turnira, dok je najbolji golman bila Maša Dubljević njena klupska koleginica.

 • 13:18
  19.9.2021.

  Lijevi bek ženske rukometne reprezentacije Crne Gore i rođena Nikšićanka, Đina Jauković doživjela je tešku povredu. Naime, na meču francuskog šampionata između Bresta i Merinjaka, Jaukovićevoj su u duelu sa protivničkom igračicom pokidani prednji ukršteni ligamenti koljena, a došlo je i do povrede meniskusa.

 • 14:16
  17.9.2021.

  Sjajna rukometašica francuske ekipe i našeg nacionalnog tima, Đurđina Jauković pokidala je prednje ukrštene ligamente. Slijedi pauza od najmanje šest mjeseci, a operativni zahvat će biti završen u Danskoj.