Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Rukometni savez: Produžena suspenzija domaćih takmičenja

logo11
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 30.03.2020. u 08:14

Uvažavajući odluke Vlade Crne Gore i drugih nadležnih državnih institucija, Rukometni savez Crne Gore donio je odluku da se obustava svih takmičenja (od najmlađih do seniorskih u muškoj i ženskoj konkurenciji) i trenažnog procesa, produžava do daljnjeg.

“Odluka o obustavi takmičenja u svim uzrastima na period od 15 dana, donešena je 13. marta, nakon preporuka Ministarstva zdravlja i drugih nadležnih institucija, u cilju prevencije od širenja korona virusa. Četiri dana kasnije, Savez je nakon dopisa Ministarstva sporta i mladih, uputio poziv klubovima da obustave trenažni proces u svim uzrasnim kategorijama i u potpunosti se pridržavaju preventivnih mjera propisanih od strane nadležnih. Savez će pratiti dalji razvoj situacije i o narednim odlukama, blagovremeno informisati klubove i javnost”, saopšteno je iz Rukometnog saveza Crne Gore.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.