Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Rukometašice Trebjese treće na međunarodnom turniru u Podgorici

80726654_813458789100927_5212472889969737728_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 17.12.2019. u 07:21

Na međunarodnom rukometnom turniru “Montenegro handball cup – Podgorica 2019" koji je okupio oko 1000 učesnika iz Crne Gore, Hrvatske i Makedonije Rukometni klub Trebjesa učestvovao je sa dvije selekcije i osvojio bronzanu medalju.

U izuzetno jakoj konkurenciji starije „medvjedice“ su posle utakmica u grupi, u meču za treće mjesto savladali ekipu Budućnosti sa 18:13.

Individualno priznjanje otišlo je u ruke članice Trebjese Marijane Gezović koja je proglašena za najboljeg golmana turnira.

Pionirke kluba su odigrale jedan odličan turnir ali je malo falilo da se i one okite nekom od medalja. U grupi su odmjerile snage sa reprezentacijom Crne Gore, makedonskim i podgoričkim Feniksom.

“Nakon velike borbe u utakmici sa reprezentacijom Crne Gore, po mnogima najbolja utakmica na turniru, gdje smo u samom finišu pretrpjeli poraz i pobjedom nad ekipom Feniks Ams zauzeli smo drugo mjesto u grupi i zakazali utakmici sa ekipom Levalee za treće mjesto. Poslije velike borbe utakmica je završena nerješeno 14:14 pa su pobjednika odlučivali sedmerci u kojoj se bolje snašla ekipa Levalee. Sve u svemu možemo biti maksimalno zadovoljni turnirom i prikazanom igrom, a svakako zahvalnica za odličnu organizaciju idu u ruke RK Zeta i ŽRK Podgorica kao i svim našim prijateljima kluba koji su pomogli da sve protekne u najboljem redu”, istakli su iz kluba.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.