Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

RSCG pokrenuo disciplinski postupak protiv aktera meča ŽRK Levalea 2010 – ŽRK Trebjesa Noa

45869392_302385670597902_4057422997139488768_n_0
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 15.11.2018. u 16:33

Rukometni savez Crne Gore pokrenuo je disciplinski postupak protiv vinovnika nemilih scena na meču ŽRK Levalee 2010 i ŽRK Trebjese NOA, koji je odigran u subotu 10. novembra, a organizator i domaćin susreta ŽRK Levalea je i novčano kažnjen.

ŽRK Levalea 2010 je na osnovu prijave delegata/kontrolora Predraga Pavićevića i sudija Vladimira Radulovića i Ljuba Koraćevića, kao i nakon pregledanog video snimka na kome je neosporno  utvrđeno da su odmah nakon završetka utakmice na teren ušla nepoznata lica, kažnjen sa 600 eura.

Odluka je donešena  i da se pokrene disciplinski postupak protiv igračica RK,,Levalea 2010” S. M., I. Đ., B. D. i J. K., zatim protiv igračica RK,,Trebjesa Noa” M. G., T. A. i D. M.,  kao i službenog lica RK “Levalea 2010” Zorana Jocovića i službenog lica RK “Trebjesa Noa” Veselina Perovića.

 

 

Pomenute igračice i službena lica su suspendovani do okončanja postupka, a niko ne može biti kažnjen prije nego što bude saslušan, odnosno prije nego što podnese pismenu izjavu.

Odlučeno je da se pokrene i disciplinski postupak protiv trenera RK,,Trebjesa Noa” Miloša Perovića zbog nesportskog ponašanja nakon utakmice, kao i na osnovu prijave da se ekipa “Trebjesa Noa” nesportski ponašala nakon tajm-auta domaće ekipe koji je zatražen u na 59 minuta i 47 sekundi.

Kompletan bilten možete pogledati na sajtu Rukometnog saveza Crne Gore.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.