Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Prvi inostrani transfer za rukometašicu Levalee: Nada Ćorović potpisala za slovačku Juventu

3
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 14.06.2020. u 11:39

Rukometašica Nada Ćorović ovih dana sa ekipom odrađuje posljednje treninge kao članica nikšićkog kluba Levalea. Ona će naredne sezone braniti boje kluba Juventa iz Michalovca, tima iz Prve slovačke lige.

Nada je svoje prve rukometne korake napravila u Levalei čiji je član od osnivanja kluba.

Sa svojih 20 godina već iza sebe ima brojne kolektivne ali i lične medalje. Jedno od prvih većih kolektivnih priznanja je bilo njeno osvajanje pionirske lige Crne Gore za djevojčice rođene 2000. godine i mlađe. Zatim slijedi njeno proglašenje za najboljeg mladog igrača Crne Gore.

Nada je takođe proglašena za najboljeg sportistu grada, višegodišnji je najbolji strijelac prve crnogorske lige. Reprezentativka Crne Gore od pionirske, preko kadetske do juniroske reprezentacije godinama unazad.

“Poštujući sva načela i načina rada Nada je uz pomoć kluba svojom upornošću, talentom i snagom uspjela da se izbori i započne i inostranu karijeru. Nadamo se i vjerujemo da je ovo samo početak novog putovanja i života za Nadu u kom će i dalje nastaviti da niže samo pobjede i dobre rezultate. Kolektivno, kao klub smo veoma ponosni i zadovoljni njenim uspjehom, od srca želimo da bude veoma uspješna, mi ćemo biti uvijek uz i za nju ”, ističu iz Levalee.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.