Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Održan III Trebješko Kup: Najbolji Berane i Feniks

rk1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 18.06.2018. u 12:24

U organizaciji RK Trebjesa NOA u nedjelju je u Sportskom centru održan  III Trebješko Kup koji je igran u dvije starosne kategorije, a pored domaće ekipe učestvovali su još RK Feniks iz Podgorice, RK Jedinstvo iz Bijelog Polja i RK Berane 2003 iz Berana.

Poslije atraktivnih polufinalnih utakmica, u neizvjesnom i uzbudljivom finalu u konkurenciji mlađih pionirki, nakon neriješenog rezultata u regularnom dijelu, boljim izvođenjem sedmeraca, ekipa iz Berana je slavila nad domaćom ekipom.
 
U konkurenciji pionirki već u polufinalnim susretima viđena je dobra i borbena igra svih ekipa, sa rezultatskim klackalicama. U konačnom poretku, sasvim zasluženo do prve pozicije je stigla ekipa Feniksa, drugo mjesto je zauzelo Jedinstvo, dok je treća bila Trebjesa NOA.
 
Izabrane su i najbolje postave turnira u obje kategorije.  
 
U konkurenciji mlađih pionirki najbolje lijevo krilo je Anastasija Kokotović (RK Trebjesa NOA), desno krilo Mina Vuković (RK Feniks), najbolji lijevi bek je Tijana Đikanović (RK Trebjesa NOA), srednji bek Nina Ramusović (RK Berane 2003), a najbolji desni bek je Srbljanović Sara (RK Feniks), dok je ta titula na poziciji pivota pripala Anastasiji Tomović (RK Berane). Za najboljeg odbrambenog igrača proglašena je Andrea Dulović (ŽRK Jedinstvo), najbolji golman je Maša Dubljević (RK Trebjesa NOA), najbolji strijelac Tijana Đikanovic (RK Trebjesa NOA) dok je najbolji igrač Nina Ramusović ( RK Berane 2003 ).
 
Kod pionirke najbolje su bile lijevo krilo Bojana Dorongić (RK Trebjesa NOA), desno krilo Dženana Baktašević (ŽRK Jedinstvo), lijevi bek Željka Kljajević (ŽRK Jedinstvo), najbolji srednji bek je Anđela Gezović (RK Trebjesa NOA ), dok je najbolji desni bek Vasilisa Vučeraković (RK Feniks), a pivot Anđela Vučeraković (RK Feniks). Za najboljeg odbrambenog igrača proglašena je Ema Kolić koja je ujedno ponijela nagradu i za najboljeg igrača turnira, najbolji golman je Aleksandra Kecojević (RK Trebjesa NOA) dok je najbolji strijelac Vasilisa Vučeraković (RK Feniks).

Organizatori su se zahvalili zaposlenima i osoblju Sportskog Centra Niksic, na svesrdnoj pomoći u organizaciji turnira, kao i roditeljima djece i ostalim navijačima i posmatračima, koji su došli da daju podršku svim ovim djevojčicama.
 
“Nadamo se da smo uspjeli upriličiti lijepu atmosferu, kako bi se naši gosti osjećali kao kod svoje kuće, i svakim sledećim “Trebjesko kupom” trudićemo se da uslovi budu sve bolji i prijatniji za naše cijenjene učesnike i posjetioce. Ovim turnirom zvanično je završena sezona i za naše pionirke, te ostale mlađe članice našeg kluba, pa sve “Medvjedice” od danas idu na zasluženi odmor, do početka avgusta”, naveli su iz kluba.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.