Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićanka karijeru nastavlja u Francuskoj

img_21072021_233543_800_x_437_pixel
Rk Levalea
  • Autor onogost.me
  • 21.07.2021. u 21:36

Doskorašnja rukometašica Levalee, Elena Tomić potpisala je ugovor sa francuskim BSM Montlucon, saopštili su iz nikšićkog kluba. Nakon deset godina provedenih u dresu "kanarinki", u kojem je i napravila prve rukometne korake, mladoj Nikšićanki će ovo biti prvi transfer i odlazak iz matičnog tima.

Kako su saopštili iz Levalee Tomićeva je sa “kanarinkama” osvajala pionirsku ligu, a bila je jedan od stožera najboljih rezultata tima u prethodnoj sezoni.

 

“Elena je jedna od djevojaka koja je u klubu od njegovog osnivanja. Bila je članica svih rukometnih selekcija našeg kluba. Ona je jedna od nosećih igračica još od osvajanja Pionirske lige sa svojom generacijom, kao i mnogobrojnih uspjeha kluba sve do danas. Sezone završene na prvom mjestu bez poraza, 4 finala Kupa, vicešampioni države su ostvarenja kluba kojima je Elena kao igrač i dio tima dala veliki doprinos. 

Bila je članica juniorske i kadetske reprezentacije Crne Gore”, saopštili su iz Levalee, te poželjeli Tomićevoj puno uspjeha u nastavku karijere.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.