Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nataša Ćorović obilježila četvrto kolo Prve lige rukometašica

natasa-corovic_2
Stefan Ivanović
  • Autor onogost.me
  • 22.10.2019. u 08:04

Ona je Levalei donijela pobjedu golom 26 sekundi prije kraja u derbiju sa Rudarom (19:18). Ova Nikšićanka je meč završila učinkom od pet golova iz sedam pokušaja, uz dvije asistencije.

“Ne mogu da kažem da smo sa Rudarom odigrale bez jakog motiva ili da smo bile opuštene. Jednostavno, do odmora nijesmo imale odnos prema odbrani kakav je bio u nastavku utakmice, konkretno od 45. minuta. Domaće rukometašice igrale su svoju igru, što im je donijelo u nekom trenutku prednost od pet golova razlike”, istakla je Ćorović.

Nakon odmora stvari su krenule na bolje za gošće iz Nikšića.

“Neke velike priče nije bilo, dogovorile smo se oko odbrane, a lično sam vjerovala da možemo do preokreta. Bile smo strpljive, a onog trenutka kada smo podigle odbranu stvari su polako počele da se slažu”, navodi ona.

Ova igračica sa svojom sestrom Nadom, od koje je godinu starija, dijeli sve rukometno.

“Uvijek smo tu jedna za drugu. Mada, na terenu smo pravi profesionalci, naravno, ukazujemo jedna drugoj na greške i podrazumijeva se da se podržavamo”, kazala je Ćorović.

Obje su na studijama u Nikšiću. Studiraju njemački jezik. Priželjkuju, onda kada dođe vrijeme, da odu u neku od inostranih liga.

“Još smo mlade, ne žurimo, ali ako bi mogle da biramo pošle bismo u Njemačku”, zaključuje Ćorović.

Levalea 2010 je lider Prve lige nakon četiri odigrana kola.

 

izvor: mnerukomet.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.