Autor: onogost.me
Foto: Stefan Ivanović
10:04
22.10.2019.

Nataša Ćorović obilježila četvrto kolo Prve lige rukometašica

Ona je Levalei donijela pobjedu golom 26 sekundi prije kraja u derbiju sa Rudarom (19:18). Ova Nikšićanka je meč završila učinkom od pet golova iz sedam pokušaja, uz dvije asistencije.


"Ne mogu da kažem da smo sa Rudarom odigrale bez jakog motiva ili da smo bile opuštene. Jednostavno, do odmora nijesmo imale odnos prema odbrani kakav je bio u nastavku utakmice, konkretno od 45. minuta. Domaće rukometašice igrale su svoju igru, što im je donijelo u nekom trenutku prednost od pet golova razlike", istakla je Ćorović.

Nakon odmora stvari su krenule na bolje za gošće iz Nikšića.

"Neke velike priče nije bilo, dogovorile smo se oko odbrane, a lično sam vjerovala da možemo do preokreta. Bile smo strpljive, a onog trenutka kada smo podigle odbranu stvari su polako počele da se slažu", navodi ona.

Ova igračica sa svojom sestrom Nadom, od koje je godinu starija, dijeli sve rukometno.

"Uvijek smo tu jedna za drugu. Mada, na terenu smo pravi profesionalci, naravno, ukazujemo jedna drugoj na greške i podrazumijeva se da se podržavamo", kazala je Ćorović.

Obje su na studijama u Nikšiću. Studiraju njemački jezik. Priželjkuju, onda kada dođe vrijeme, da odu u neku od inostranih liga.

"Još smo mlade, ne žurimo, ali ako bi mogle da biramo pošle bismo u Njemačku", zaključuje Ćorović.

Levalea 2010 je lider Prve lige nakon četiri odigrana kola.

 

izvor: mnerukomet.me

Ostale vijesti iz kategorije