Autor: Branko Čupić
Foto: Privatna arhiva
08:15
25.2.2020.

Mostar: „Medvjedicama“ pobjednički pehar, Sara Blečić najbolja igračica turnira

Rukometašice Trebjese osvojile su prvo mjesto na tradicionalnom Međunarodnom turniru “Voljenom gradu - Mostar 2020”, koji se uspješno realizuje već preko 40 godina.


Na turniru su osim domaće Lokomotive učestovali Radnički iz Srbije, Zrinjski iz Mostara, Sedmerac iz Gornjeg Vakufa, Leotar iz Trebinja kao i Trebjesa.

Na putu do finala mlade “medvjedice” su savladale Leotar rezultatom 29:12, zatim odličnu ekipu Zrinjskog iz Mostara koji igra premijer ligu BIH rezultatom 25:19, dok su u finalu bile bolje od domaće Lokomotive 33:23.

Individualna nagrada pripala je “medvjedici” Sari Blečić, koja je proglašena za nabolju igračicu turnira.

Iz kluba su kazali da sve to ne bi bilo moguće bez pomoći saigračica koje su osvojile ovaj prestižni međunarodni turnir, a Trebjesu su u Mostaru predstavljale Pandurević Danica, Gezović Anđela, Gezović Marijana, Maja Vujović, Milena Gardašević, Milena Radović, Bošnjak Lejla, Kadić Anđela, Jovana Čvorović, Maša Varajić, Sara Burić, Bojana Dorongić, Maša Popović, Anja Drašković i Jelena Marjanović

Ostale vijesti iz kategorije

 • 07:55
  27.5.2020.

  Kao što je bilo najavljeno i ranije, reprezentativac Crne Gore Filip Vujović promijenio je klub. Naš sugrađanin od juče je i zvanično član Balonmano Nave, sa kojim je dogovorio saradnju na dvije godine.

 • 19:33
  25.5.2020.

  Čini mi se da nijesam svjesna da je u petak bio kraj. Sinoć razmišljam kad je sljedeći trening. Ovih dana sam vraćala slike na prve treninge kod Maje Savić u mlađim kategorijama, kazala je za Pobjedu Đurđina Jauković koja je zvanično od prije dva dana članica francuskog Bresta.

 • 12:06
  13.5.2020.

  Igrala je za ŽRK Danilovgrad, ŽRK Budućnost, Ferencvaroš i Budimpeštu, a sada je napravila novi korak u karijeri – 24-godišnja rukometašica Đurđina Malović je nova članica poljskog Lublina.

 • 08:04
  13.5.2020.

  Poštujući preporuke NKT-a, sve kategorije Rukometnog kluba Levalea krenule su prije par dana sa zajedničkim radom.