Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

„Medvjedice“ slavile u prvom prijateljskom meču u ovoj godini

dsc_9118_preview
rktrebjesa.me
  • Autor onogost.me
  • 30.01.2018. u 11:27

Rukometašice RK Trebjesa NOA slavile su u prijateljskom meču protiv ekipe ŽRK Morača rezultatom 25:20.

Nakon prve faze priprema za nastavak šampionata koji je zakazan za mart mjesec „medvjedice“ su odigrale prijateljsku utakmicu sa ekipom ŽRK Morača i sasvim zasluženo slavile.

Od prvog minuta „medvjedice“ su nametnule svoj ritam i dobrom odbranom i tranzicionom igrom napravile osjetniju prednost koju su održavale tokom čitave utakmice.

Svi igrači su dobili šansu i pokazali u kojoj formi se trenutno nalaze i na čemu još treba da rade dok na red dođu takmičarske utakmice.

RK TREBJESA NOA: Gezović 7 odbrana, Pandurevic 5 odbrana, Raičević 2 odbrane, Mijanović 1, Bojović 2, Nikolić, Jović, Peković 3, Milović 1, Koprivica 2, Blečić 1, Rajković 2, Radović 1, Ašanin 6, Varajić 2, Vujović 1, Adzić 1, Lalić, Lalatović 2

 

Izvor: rktrebjesa.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.