Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Medvjedice” nastavljaju sa osvajanjem pionirskih turnira

rk_trebjesa_pionirke_tirnir_u_sarajevu
RK Trebjesa
  • Autor onogost.me
  • 20.09.2021. u 07:19

Na Međunarodnom rukometnom turniru za mlade „Više od igre“, koji je održan u Sarajevu, pionirke RK Trebjesa osvojile su prvo mjesto. Igračica nikšićkog tima, Anđelina Orbović dobila je titulu MVP-a. Orbovićeva je ponijela i titulu za najefikasnijeg strijelca turnira, dok je najbolji golman bila Maša Dubljević njena klupska koleginica.

Na postolju su se iza “medvjedica” našle ekipe Splita, koja je zauzela treće mjesto, dok je treće  pripalo ekipi Iskre iz Stoca.

Naslov pobjednika turnira odnijele su: Anđelina Orbović, Maša Dubljević, Ivana Savić, Anđela Pejović, Ksenija Petrušić, Tijana Bojanić, Nikolina Čolaković, Isidora Gogić, Anđela Vujović, Miljana Jelić, Vasilisa Savić, Nikoleta Raičević, Jana Čanović, Ksenija Perunović, Sara Šakotić,  Mirjana Koprivica i Anđela Stanišić, treneri Miloš Bošković, Miloš Perović i fizioterapeut Anđela Kontić.

Međunarodni rukometni turnir za mlade „Više od igre“ se igrao u tri generacije dječaka (2004., 2006. i 2008. godište) i jednoj generaciji djevojčica (2008. godište), a učešće su uzeli klubovi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.