Autor: onogost.me
Foto: RK Trebjesa
14:21
20.9.2021.

“Medvjedice” nastavljaju sa osvajanjem pionirskih turnira

Na Međunarodnom rukometnom turniru za mlade „Više od igre“, koji je održan u Sarajevu, pionirke RK Trebjesa osvojile su prvo mjesto. Igračica nikšićkog tima, Anđelina Orbović dobila je titulu MVP-a. Orbovićeva je ponijela i titulu za najefikasnijeg strijelca turnira, dok je najbolji golman bila Maša Dubljević njena klupska koleginica.


Na postolju su se iza “medvjedica” našle ekipe Splita, koja je zauzela treće mjesto, dok je treće  pripalo ekipi Iskre iz Stoca.

Naslov pobjednika turnira odnijele su: Anđelina Orbović, Maša Dubljević, Ivana Savić, Anđela Pejović, Ksenija Petrušić, Tijana Bojanić, Nikolina Čolaković, Isidora Gogić, Anđela Vujović, Miljana Jelić, Vasilisa Savić, Nikoleta Raičević, Jana Čanović, Ksenija Perunović, Sara Šakotić,  Mirjana Koprivica i Anđela Stanišić, treneri Miloš Bošković, Miloš Perović i fizioterapeut Anđela Kontić.

Međunarodni rukometni turnir za mlade „Više od igre“ se igrao u tri generacije dječaka (2004., 2006. i 2008. godište) i jednoj generaciji djevojčica (2008. godište), a učešće su uzeli klubovi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

Ostale vijesti iz kategorije