Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Mečevi za titulu prvaka države i finale Kupa kruna sezone za „kanarinke“

levalea_mnerukomet
mnerukomet.me
  • Autor onogost.me
  • 14.05.2021. u 20:19

Nakon ubjedljivo osvojenog prvog mjesta u regularnom dijelu domaćeg šampionata, rukometašice Levalee danas očekuje prvi, od dva predviđena meča za titulu prvaka države protiv podgoričke Budućnosti.

U redovima nikšićkog sastava svjesni su da u dvomeč sa mnogo jačim protivnikom ulaze kao rival koji ima vrlo male šanse da napravi bilo kakvo iznenađenje. Trener „kanarinki“ Dragan Đurđevac ponosno je istakao da činjenicu da je klub ostvario vrhunski rezultat u regularnom dijelu prvenstva, ostvarivši 18 trijumfa u isto toliko mečeva, te da mečeve protiv Budućnosti dočekuju potpuno rasterećeni.

„Mečevi za titulu i finale Kupa dolaze nam kao nagrada za sve što smo postigli u sezoni. Provjerićemo sebe protiv nekog ko je na papiru mnogo jači, ali ćemo i vidjeti naše trenutno mogućnosti bez ikakvog opterećenja. Jednostavno ulazimo u sve ovo rasterećeno“, rekao je Đurđevac.

Levaleu između dva meča za titulu prvaka očekuje i finale Kupa Crne Gore, koje će biti odigrano na Cetinju.

„Finale Kupa ćemo igrati u četvrtak, a dva dana kasnije opet ćemo ukrstiti snage sa ekipom Budućnosti. Dakle, tri puta u vrlo krakom periodu ćemo igrati protiv najjače ekipe u Crnoj Gori. Cilj nam je da sve igračice daju maksimum, uspješno na fizičkom planu odgovore izazovu, ali i da ostanu zdrave za sve tri utakmice“, kazao je Đurđevac.

Prvi meč za titulu prvaka države između Levalee i Budućnosti počeće u 18 časova u SC „Nikšić“.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.