Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
07:50
30.6.2020.

Levalea želi da igra Drugu regionalnu ligu

Rukometašice i stručni štab Levalee 2010 pauziraće do 30. jula, a posljednju selekciju trener Dragan Đurđevac raspustio je u petak.


"U septembru nas čeka Kup, mislim da ćemo imati dovoljno vremena da se pripremimo za nove obaveze. Odradićemo kompletan dio priprema u Nikšiću, probaćemo, a sve zavisi od okolnosti, da odigramo nekoliko prijateljskih mečeva u okruženju", kazao je Đurđevac.

Nikšićka ekipa u nove obaveze će ući bez Nade Ćorović.

"Nada je otišla, ostale tu, a planiramo da podmladimo ekipu. Priključićemo četiri, pet igračica 2004. godište, gdje imamo nevjerovatan potencijal. Plus, imamo plan, jer smo domaćini EP za taj uzrast, da pokušamo kroz ligaški dio i njihove dobre igre približimo nacionalnom timu", navodi trener.

Kako je kazao, plan za narednu sezonu je da zadrže prošlogodišnji novo, što se tiče igre i rezultata.

"Želimo da igramo Regionalnu II ligu, gdje su Rudar, Kumanovo, Zaječar i Grude. Iskreno, sve to radimo zbog igračica, za kvalitet više koji bi dobile kako bi u budućnosti mogle da budu konkurentne za nacionalni tim ili neki veći klub. Sve je ovo zbog interesa djece", istakao je Đurđevac.

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:07
  13.8.2020.

  Đurđina Jauković mjesec je bila u samoizolaciji jer je dva puta bila pozitivna na korona virus. Izdržala je. Oporavila se, spakovala kofere i prošle sedmice stigla u Brest gdje se priključila francuskoj ekipi.

 • 07:42
  7.8.2020.

  Talentovani rukometaši iz Nikšića i dalje su prinuđeni da se afirmišu u drugim sredinama. Tako će 18-godišnji Vuk Lakićević, koji je ponikao u Čeliku, svoju karijeru nastaviti u Strugi iz Makedonije.

 • 08:01
  31.7.2020.

  Levalea 2010 juče je počela sa radom nakon ljetnje pauze, a bazični dio priprema nikšićka ekipa odradiće kod kuće.

 • 17:53
  30.7.2020.

  Finalni turnir Kupa Crne Gore za muškarce i meč za trofej pobjednika Kupa u ženskoj konkurenciji biće održani 19. i 20. septembra u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru u Podgorici.