Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Levalea nastavila pobjednički niz, ŽRK Nikšić upisao neuspjeh u novom kolu domaćeg šampionata

levalea_mnerukomet
mnerukomet.me
  • Autor onogost.me
  • 06.03.2021. u 21:35

Rukometašice Levalee zabilježile su danas pobjedu protiv Rudara 31:25, dok je ŽRK Nikšić doživio novi poraz, ovog puta od ekipe Budućnost 2 rezultatom 26:18.

Levalea je upisala i osmi trijumf u domaćem prvenstvu iz isto toliko odigranih mečeva. Od samog starta meča protiv Rudara, “kanarinke” su nametnule svoj ritam, te do kraja poluvremena riješile pitanje pobjednika. Nakon pola sata igre rezultat je bio 17:10 u korist nikšićke ekipe. Do kraja susreta Rudar je uspio da ublaži poraz, pa je konačan rezultat bio 31:25. Najefikasnija igračica na susretu bila je Aleksandra Bazović iz redova Rudara sa osam pogodaka, dok je kod Levalee za igru bila raspoložena Nataša Ćorović, koja je postigla sedam golova.

Rukometašice Nikšića su poražene od Budućnosti 2, koja je u meč ušla kao favorit. Ipak, Nikšićanke su se odlično držale do 40. minuta, rezultat je bio u egalu, nakon čega je uslijedio pad u igri što su Podgoričanke iskoristile, te uspjele da povedu sa nekoliko golova razlike. Na kraju 31:25 i osmi upisani poraz ekipe Nikšića u devet odigranih prvenstvenih mečeva.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.