Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Kanarinke” sigurne na vrhu, sedam od sedam na polusezoni

129629159_1607094442808546_2431767100417225348_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 04.12.2020. u 06:33

Rukometašice Levalee savladale su ŽRK Tivat u gostima rezultatom 24:15, i sa maksimalnim učinkom od sedam pobjeda privele jesenji dio šampionata kraju.

Nisu “kanarinke” najbolje ušle u meč, do 15. minuta igralo se gol za gol, da bi sam kraj prvog poluvremena ipak donio bolju igru nikšićke ekipe i prednost 11:6.

Jačom odbranom u drugom poluvremenu Nikšićanke su slomile otpor domaće ekipe, pa je sam finiš iskorišćen da se razigraju i igračice sa manjom minutažom. Nije bilo većih problema da se susret privede kraju za ubjedljivih devet golova razlike.

Najefikasnija kod domaćih igračica bila je Ana Radović sa četiri gola, dok je u redovima Levalee najviše pogodaka postigla Vuković, koja je pet puta zatresla mrežu protivnika.

Za igračicu utakmice proglašena je naša Žana Bulatović.

Ne prvi put, polusezonu kanarinke završavaju sa maksimalnim učinkom i na prvenstvenu pauzu idu relaksirane.

Do kraja jesenjeg dijela takmičarske sezone za igračice Levalee ostao je meč u Kupu Crne Gore, u srijedu igraće utakmica protiv RK Feniks u polufinalu Kupa.

Slobodan Doknić 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.