Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Kanarinke” počele sa radom

116363985_705045610054381_2562710740023341174_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 31.07.2020. u 06:01

Levalea 2010 juče je počela sa radom nakon ljetnje pauze, a bazični dio priprema nikšićka ekipa odradiće kod kuće.

Tokom pripremnog perioda planirano je i odigravanje kontrolnih mečeva.

“Odmorili smo se, krećemo sa radom, moramo da se čuvamo i polako da uđemo u novu priču. Čeka nas Kup 12. septembra, na osnovu toga smo krenuli u nove planove. Pitanje je koliko ćemo moći nešto da uradimo od onoga što smo planirali zbog ukupne situacije. Zbog toga je naš fokus na rad kod kuće, a prednost je što ćemo trenirati na otvorenom. Možda se nešto u ovih 15 dana pomjeri na bolje, pa da planiramo putovanja koja smo već bili dogovorili. Ako se ništa ne promijeni tražićemo varijantu da prijateljske mečeve igramo u Crnoj Gori” kazao je trener Dragan Đurđevac.

Levalea sezonu čeka bez najbolje igračice Nade Ćorović.

“Nada je otišla, pravo vrijeme da proba nešto više u karijeri, a ostale su tu. Priključili smo mlađe i mislim da ćemo igrati zapaženu ulogu i nadomjestiti Nadin odlazak.  Imamo kvalitet i imamo još dosta potencijala. Jer, dok jedna briljira možda se desi da neka druga trpi, a imamo nekoliko njih u ekipi koje mogu da prodišu.Vjerujem da će iz njih izaći kvalitet”, istakao je Đurđevac.

Levalea ima želju da nastupa u Regionalnoj ligi 2.

“Prijavili smo se kao klub, jer imamo finansijsku, organizacionu i igračku snagu za taj nivo takmičenja. Bilo bi nam važno da igramo zbog djece, iskusnijih igračica, prije svega zbog ženskog rukometa, reprezentacije, grada i države”, poručio je trener “kanarinki”.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.