Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Kanarinke” bolje od Feniksa u polufinalu Kupa

levaleee1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 10.12.2020. u 06:48

Rukometašice Levalee igraće u finalu Kupa Crne Gore, nakon što su juče u polufinalnom meču savladali Feniks rezultatom 29:15. 

Nekoliko uvodnih minuta meča “kanarinke” su bile u egalu, da bi serijom od 8:0 napravili ozbiljnu razliku. Na poluvremenu je Levalea imala šest golova prednosti, a do kraja susreta prednost je rasla do konačnih 14 razlike. Najefikasnije na meču i u redovima Levalee su bile Nataša Ćorović i Elena Tomić sa po sedam pogodaka, dok je kod Feniksa četiri gola postigla Suzana Zečević.

Pored finala Kupa, Levalea je u prvenstvu Crne Gore odigrala sedam mečeva, upisala isto toliko trijumfa, tako da je prvi dio sezone nikšićka ekipa završila bez poraza.

Levalea će u finalu Kupa Crne Gore igrati protiv Budućnosti 19. decembra u Podgorici.

Slobodan Doknić

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.