Autor: onogost.me
Foto: Raúl Fonseca Cortizo (berafotografia)
07:55
27.5.2020.

Fillip Vujović mijenja sredinu: Očekujem dosta pozitivnih iskustava

Kao što je bilo najavljeno i ranije, reprezentativac Crne Gore Filip Vujović promijenio je klub. Naš sugrađanin od juče je i zvanično član Balonmano Nave, sa kojim je dogovorio saradnju na dvije godine.


Nakon četiri sezone u Kanzasu, 24-godišnji rukometaš je pred novim izazovom u karijeri, a Filip i u novom klubu očekuje dosta pozitivnih iskustava, kao što ih je imao i do sada na Pirinejskom poluostrvu.

„Izbor novog kluba je bio jednostavan, jer mislim da je to klub u kom ću moći da se posvetim svom osnovnom cilju, a to je da se razvijam kao igrač. Privuklo me to što klub ima projekat koji je ambiciozan, gdje se otvara prostor da dam doprinos kolektivnom i ličnom razvoju“, kazao je Filip za klupski sajt.

On je dodao da mu je jako drago što je ostao u takmičenju koje dobro poznaje i što će sada u njemu učestvovati u novom poduhvatu.

“Radujem se svemu što dolazi jer mislim da me očekuje dosta pozitivnih stvari. Potpuno sam siguran da timu donosim kako mladost, tako i stabilnost koje se stapaju u beskompromisnu borbu na svakom polju. Lični cilj mi je je i da se kao igrač podignem na viši nivo, a što se tiče ekipe, nadam se da ćemo ostvariti plasman u gornjem dijelu tabele”, zaključio je Vujović.

Ostale vijesti iz kategorije