Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Đurđina Malović pojačala Lublin

djurdjina-malovic_0_2
ŽRK Budućnost
  • Autor onogost.me
  • 13.05.2020. u 09:40

Igrala je za ŽRK Danilovgrad, ŽRK Budućnost, Ferencvaroš i Budimpeštu, a sada je napravila novi korak u karijeri – 24-godišnja rukometašica Đurđina Malović je nova članica poljskog Lublina.

Ugovor na dvije godine će početi da važi od sezone 2020/2021, a Malović će sarađivati sa sjanim Dancem Kimom Rasmusenom, koji je 2016. osvojio Ligu šampiona sa Bukureštom.

“Srećna sam, jer je Lublin dobar korak u mojoj karijeri. Kim je odličan trener, a tim ima veliki potencijal. Jedva čekam da počne naredna sezona, jer vjerujem da ću se dobro uklopiti i da ću sa timom ispuniti sve ciljeve”, poručila je Đurđina za klupski portal.

Đinu su povrede omele da do sada pokaže više u karijeri (postigla 62 gola u Evropi), a to dobro zna Rasmusen.

“Malović je bila jedan od većih talenata kada se pojavila na rukometnoj sceni, ali povrede i neke klupske odluke su joj otežale da pokaže svoj potencijal. Želim da uspije u Lublinu, radujem se što ću sarađivati sa Đinom, uvjeren sam da će poslije određenog vremena postati sjajna igračica”, rekao je trener Lublina.

A na račun povremene reprezentativke Crne Gore hvalospjeve je sipala i Kinga Ahruk, koja je sa Đurđinom igrala u “plavom”.

“Đina je hrabra igračica, ima snažan karakter kao i sve rukometašice sa Balkana. Dobra je osoba i voli naporno da radi. Drago mi je što ćemo ponovo da igramo u istom timu”, poručila je 31-godišnja igračica Lublina.

 

Izvor: Dnevne novine

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.