Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
20:26
15.5.2021.

Đurđevac: Djevojkama smo rekli da utakmici priđu kao jednoj nagradi za kompletnu godinu

Završnicu sezone u ženskom klupskom rukometu u Crnoj Gori obilježiće utakmice između Levalee i Budućnosti. Iako su doživjele poraz u prvom duelu doigravanja za titulu od aktuelnog šampiona 20:29, “kanarinke” nemaju razloga za nezadovoljstvo. 


Realan odnos snaga u velikoj je mjeri  u korist podgoričkog tima, tako da i jači otpor, a i samo igranje protiv reprezentativki i prekaljenih igračica iz Lige šampiona, predstavlja dodatno iskustvo za nikšićki sastav. Trener Levalee, Dragan Đurđevac, zadovoljan je bio pruženom igrom njegovog tima protiv apsolutnog favorita.

“Djevojkama smo rekli da utakmici priđu kao jednoj nagradi za kompletnu godinu, da uđu rasterećeno i pokažu da znaju i vrijede, ali i da pokažu da nije slučajno što su završile ligu bez poraza. One su to danas pokazale, čestitam im, a nadam se da ćemo u narednim utakmicama protiv Budućnosti pokazati isti nivo”, rekao je Đurđevac, te iskoristio priliku da čestita ekipi Budućnosti na zasluženoj pobjedi.

Naredni duel doigravanja za titulu između Budućnosti i Levalee biće odigran 22. maja u Podgorici. Dva dana prije tog susreta, na Cetinju će iste ekipe odigrati i finale Kupa Crne Gore.

Ostale vijesti iz kategorije