Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Đina predvodila Budućnost do prve pobjede u LŠ: Imali smo energiju tokom cijelog meča

72072531_1403146529840359_9129810211580674048_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 14.10.2019. u 06:23

U 2. kolu grupne faze Lige šampiona za rukometašice, ekipa Budućnosti u gostima je nakon preokreta savladala Bitighajm rezultatom 23:30, a jedna od najboljih na parketu bila je naša sugrađanka Đurđina Jauković.

Podgorička ekipa je loše krenula u meč, da bi nakon dobre igre u napadu, a prevashodno u odbrani, uslijedio preokret do kraja prvog poluvremena, dok je u nastavku samo potvrđen trijumf. Đina je zajedno sa Majdom Mehmedović bila najefikasnija u redovima najtrofejnije crnogorske ekipe sa po sedam postignutih golova, dok su ih pratile Lazović, Radičević i Brnović sa po četiri gola.

„Ovo je jako bitna pobjeda za nas posle poraza od Bresta. Odbranu smo odigrali onako kako znamo, imali smo energiju tokom čitave utakmice i na kraju zasluženo slavili”, istakla je Jauković za naš portal nakon sinoćnje utakmice u kojoj je još jednom pokazala izuzetan kvalitet koji posjeduje i nagovijestila da će i ove sezone biti predvodnik jedne od boljih ekipa Evrope.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.