Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Danas Septembarski rukometni turnir

Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 04.09.2021. u 06:34

Muški rukometni klub Sutjeska organizovaće danas Septembarski turnir, na kojem će pored domaćina učestvovati i ekipe Mornara i Mojkovca.

Kako su za naš portal saopštili iz kluba, turnir organizuju u okviru Septembarskih dana, a u saradnji sa Sekretarijatom za sport, kulturu, mlade i socijalno staranje.

“Nadamo se da će ovaj turnir, koji se i ranije organizovao u Nikšiću, nastaviti, ali i da će postati tradicionalan”, saopštili su iz RK Sutjeska.

Nikšićki sastav započeo je pripreme za narednu sezonu, a turnir, koji će biti odigran u SC “Nikšić”, predstavlja odličan test za mladu ekipu.

“Ekipe Mornara i Mojkovca odmah su se odazvale našem pozivu, jer je i njima kao i nama, u fazi priprema odigrati par kvalitetnih utakmica”, poručili su iz RK Sutjeska.

U prvom meču Septembarskog turnira Sutjeska će danas od 10 sati igrati protiv Mornara. Potom će Nikšićani od 11:30 ukrstiti snage sa Mojkovcem. Poslednji duel na turniru odigraće ekipe Mornara i Mojkovca, a početak tog susreta zakazan je za 13 časova.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.