Autor: Branko Čupić
Foto: Privatna arhiva
08:00
10.5.2020.

Branko Dumnić pronašao novi angažman u Italiji

Rukometni trener Branko Dumnić nastaviće karijeru u Italiji, nakon što je dogovorio saradnju sa Rukometnim klubom Siena, koji je u ovoj sezoni igrao finale nacionalnog Kupa i bio peti na tabeli u trenutku prekida prvenstva.


Trofejni stručnjak, koji je u ovoj zemlji prije dvije godine izabran za najboljeg trenera, potpisao je ugovor na tri godine.

Naš sugrađanin se na „čizmi“ dokazao i u radu sa seniorima, a naročito u radu sa mlađim kategorijama, što je bila glavna preporuka za angažman, a klub ga je predstavio kao jednog od najvećih crnogorskih trenera na internacionalnoj sceni.

„Čvrsto smo uvjereni da je Dumnić idealna osoba za naš projekat, s obzirom na njegove stručne kvalitete, ne samo na seniorskom nivou, već i u radu sa mladim igračima“, kazao je predsjednik kluba Marko Santandrea.

Branko Dumnić takođe nije krio zadovoljstvo postignutim dogovorom i ističe da su se poklopile njegove ambicije sa ambicijama kluba.

„Odmah su me privukli planovi i ambicije koje su mi predstavili čelnici kluba, i sviđa mi se što je veoma ambiciozan i što je stavljen akcenat na mlade snage koje treba da predstavljaju budućnost tima, tako da će ovo biti jedan veliki izazov za mene“, istakao je Dumnić.

Ostale vijesti iz kategorije