Autor: onogost.me
Foto: RK Trebjesa
08:54
20.7.2021.

Blečićeva na jednogodišnju pozajmicu u RK Hadžići

Dugogodišnja kapitenka i srednji bek RK Trebjesa Sara Blečić nova je igračica RK Hadžići, saopšteno je iz nikšićkog kluba.


Blečićeva je prošla sve mlađe selekcije RK Trebjesa, a u prvoj ženskoj ligi bila je jedan od najboljih igračica i strijelaca.

“Veliki je spisak nagrada i priznanja koja je Sara prošla sa klubom, a svakako najveća je nagrada za najbolju rukometašicu Nikšića . U novi klub Sara odlazi na jednogodišnju pozajmicu (uz mogućnost produženja), a najveći motiv su joj svakako međunarodne utakmice u okviru EHF kupa i borba za titulu prvaka BIH . Srećno Saro!!!”, saopštili su iz RK Trebjesa.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:45
  23.9.2021.

  SBBet Prva muška liga rukometaša počeće 2. oktobra, a učestvovaće 12 timova, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

 • 14:21
  20.9.2021.

  Na Međunarodnom rukometnom turniru za mlade „Više od igre“, koji je održan u Sarajevu, pionirke RK Trebjesa osvojile su prvo mjesto. Igračica nikšićkog tima, Anđelina Orbović dobila je titulu MVP-a. Orbovićeva je ponijela i titulu za najefikasnijeg strijelca turnira, dok je najbolji golman bila Maša Dubljević njena klupska koleginica.

 • 13:18
  19.9.2021.

  Lijevi bek ženske rukometne reprezentacije Crne Gore i rođena Nikšićanka, Đina Jauković doživjela je tešku povredu. Naime, na meču francuskog šampionata između Bresta i Merinjaka, Jaukovićevoj su u duelu sa protivničkom igračicom pokidani prednji ukršteni ligamenti koljena, a došlo je i do povrede meniskusa.

 • 14:16
  17.9.2021.

  Sjajna rukometašica francuske ekipe i našeg nacionalnog tima, Đurđina Jauković pokidala je prednje ukrštene ligamente. Slijedi pauza od najmanje šest mjeseci, a operativni zahvat će biti završen u Danskoj.