Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vaterpolisti savladali Gruziju, danas sa Rumunijom

u17selekcija120819
wpolo.me
  • Autor onogost.me
  • 13.08.2019. u 07:14

U17 vaterpolo reprezentacija Crne Gore u drugom kolu grupe B na Evropskom prvenstvu u Tbilisiju savladala je domaćina Gruziju 9:5 (2:2, 2:1, 2:1, 3:1).

Ovom pobjedom “ajkule” su došle na korak od drugog mjesta u grupi i lakšeg rivala u osmini finala. Podsjećamo, na startu smo poraženi od Grčke 8:4, dok ćemo u posljednjem kolu igrati sa Rumunijom danas od 14h.

Tri gola za našu selekciju postigao je Milić, po dva Vujović i Mršić, a po jedan Sladović i Vujošević. U drugom meču grupe Grčka je savladala Rumuniju 11:1, koja je i na startu poražena i to od Gruzije 12:10.

“Zadovoljan sam reakcijom igrača nakon poraza od Grčke. Vjerujem da ćemo i maksimalno ozbiljno odraditi meč sa Rumunijom i zauzeti drugo mjesto čime bi dobili donekle lakšeg rivala u osmini finala. Kao što sam rekao ranije, cilj je da se plasiramo u četvrtfinale”, kazao je nakon meča trener Petar Radanović.

U grupi A su Rusija, Italija, Turska i Malta, u C grupi igraće Mađarska, Srbija, Slovačka i Holandija, a u grupi D, sa kojom se ukrštamo, su Španija, Hrvatska, Njemačka i Francuska. Pobjednici grupa plasiraće se direktno u četvrtfinale, dok će drugoplasirane i trećeplasirane igrati osminu finala.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Selektor ženske U20 odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Mladen Miladinović, odredio je spisak igračica za pripreme pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u kojima će selekcija igračica rođenih 2005. i kasnije igrati u grupi D drugog kruga kvalifikacija, u Litvaniji, sa domaćinom i selekcijama Slovenije i Češke.
Golbal reprezentacija Crne Gore učestvuje od 14. do 17. marta uučestvuje marta na ,,VANDA Kupu nacija", koji se tradicionalno održava u Berlinu.