Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Spisak kadeta za Mediteranske igre

kadetska-rukometna-960x555
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 13.02.2019. u 12:35

Muška kadetska reprezentacija okupila se u Podgorici i počela pripreme za Mediteransko prvenstvo koje je na programu od 18. do 24. februara u Egiptu.

Selektor Brano Božović na pripremama računa na 18 igrača, nakon čega će odraditi konačan spisak za predstojeći šampionat.

Uz zadovoljstvo što na raspolaganju ima sve igrače, selektor Božović istakao je da vjeruje da će se momci u najboljem svjetlu predstaviti u jakoj konkurenciji u Egiptu.

Na Mediteranskom prvenstvu pored domaćina Egipta, nastupiće Alžir, Francuska, Saudijska Arabija, Italija, Libija, Maroko, Rumunija, Tunis, Turska i Ujedinjeni Arapski Emirati.

Na spisku su:

golmani: Vasilije Vujović(Lovćen) i Miloš Milačić (Perper Handball),

lijeva krila: Mateja Džarić (Mornar 7) i Luka Nikolić (Budvanska rivijera),

bekovi Arsenije Dragašević, Radoica Čepić (Rudar), Luka Barjaktarović (Mornar 7), Marko Abramović i Bogdan Mijušković (Dobova, Slovenija), Luka Vukićević (Perper handball), Aleksa Lasica i Aleksa Jokić (Budvanska rivijera),

desna krila: Lazar Gvozdenović (Mornar) i Vojislav Vukić (Ivangrad),

pivoti: Elmin Junuz (Rudar), Uroš Rakočević (Mornar 7) i Nikola Đurković i Darko Pejović(Perper Handball).

 

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.
Prva šansa da se približe četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama je prohujala pored rukometašica Crne Gore, jer su bile potpuno nemoćne pred Njemicama, koje su slavile 28:24 i poslije 16 godina se vratile na najveću smotru.