Autor: onogost.me
Foto: FSCG
13:27
6.10.2019.

Sokoli počinju pripreme za Bugarsku

Dvije naredne sedmice u prvom planu će ponovo biti reprezentativni fudbal. Najbolja crnogorska selekcija okupiće se danas u Podgorici i početi pripreme za naredna iskušenja u kvalifikacija, mečeve sa Bugarskom i Kosovom.


Selektor Faruk Hadžibegić je današnji trening zakazao za 19 sati, a kao i svakog puta do sada ne očekuje da na njemu budu svi igrači. Tačnije, u Podgoricu će doći samo oni fudbaleri koji su završili sa obavezama u svojim klubovima, a kompletiranje ekipe očekuje se danas i sjutra.

Hadžibegić je prošle sedmice saopštio spisak igrača koji nastupaju u inostranstvu, a on će najvjerovatnije danas biti dopunjen igračima iz domaćeg prvenstva. Međutim, velika enigma pred start priprema je Žarko Tomašević, defanzivac Astane, koji se u četvrtak, u 15. minutu susreta sa Partizanom u Ligi Evrope povrijedio.

Podsjećamo, na Hadžibegićevom spisku su: golmani: Danijel Petković (Anže), Milan Mijatović (Levski), Andrija Dragojević (Pjunik); odbrambeni igrači: Stefan Savić (Atletiko Madrid), Marko Simić (Pahtakor), Žarko Tomašević (Astana), Adam Marušić (Lacio), Dušan Lagator (Soči); vezni igrači: Nikola Vukčević (Levante), Marko Vešović (Legija Varšava), Vladimir Jovović (Jablonec), Marko Janković (SPAL), Aleksandar Šćekić (Partizan), Nebojša Kosović (Kairat), Aleksandar Boljević (Standard Lijež), Sead Hakšabanović (Norčeping), Vukan Savićević (Visla Krakov), Deni Hočko (Muskron); napadači: Fatos Bećiraj (Makabi Netanja) i Stefan Mugoša (Inčon junajted).

 

Izvor: Dan

Ostale vijesti iz kategorije