Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Sokoli” pali za dvije pozicije

0000002789_1050_624_cut
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 07.02.2019. u 11:43

Fudbalska reprezentacija Crne Gore pala je za dvije pozicije, pa na danas objavljenoj rang listi Svjetske fudbalske federacije (FIFA) zauzima 46. poziciju.

Tako “sokoli” imaju 1.427 bodova, koliko su imala i u decembru.

U najboljih deset na svijetu nije bilo promjena, pa je selekcija Belgije i dalje prva na listi sa 1.727 bodova, a iza nje slijede Francuska, Brazil, Hrvatska i Engleska.

Najveći napredak u odnosu na prošlu listi napravio je Katar koji je nakon osvajanja Kupa Azije “skočio” za 38 pozicija i sada je 55. reprezentacija svijeta.

Naredna rang-lista biće objavljena 4. aprila.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.