Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Roganović skratio spisak: Osamnaest odabranih za Farane i Ukrajince

rukomet_10_1
RSCG
  • Autor onogost.me
  • 18.10.2018. u 11:43

Selektor muške rukometne reprezentacije Crne Gore, Zoran Roganović, skratio je spisak za utakmice sa Farskim Ostrvima i Ukrajinom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine

Među 18 odabranih nema čovjeka koji bi imao sigurno mjesto u startnoj postavi, Nemanje Grbovića, jer je povrijedio list.

Ostalih iznenađenja nema, jer je osmi selektor „lavova” odabrao igrače na koje je računao i njegov prethodnik, Dragan Đukić.

U nacionalni tim se, sasvim očekivano, vraća Branko Kankaraš, koji je igrao dok je reprezentaciju predvodio Ljubomir Obradović. Snažni pivot igra odlično za francuski Istr i bilo je jasno da će se vratiti u nacionalni tim.

Ali, veliko je pitanje da li će moći da nastupi, jer je i on zbog povrede propustio dva posljednja meča francuske Starlige protiv Tremblea Vaska Ševaljevića i Nanta.

Nema ni srednjeg beka Ferencvaroša Boža Anđelića, koji je povrijeđen.

Ponovo je na spisku i Nebojša Simović, koji je dugo pauzirao zbog povrede u posljednjim minutima nastupa Crne Gore na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, a konkurencija njemu i Kankarašu na crti će biti Admir Pelidija.

„Lavovi” se okupljaju u ponedjeljak u Podgorici, a u srijedu u „Verdeu” igraju protiv Farskih Ostrva. Četiri dana kasnije je meč sa Ukrajinom u Sumiju.

Spisak – golmani: Mile Mijušković (Benidorm, Španija), Nebojša Simić (Melzungen, Njemačka), Vuko Borilović (Lovćen)

Krila: Miloš Vujović (Tatabanja, Mađarska), Milan Popović (Pelister, Makedonija), Mirko Radović (Lovćen), Marko Lasica (Bešiktaš, Turska)

Pivoti: Nebojša Simović (Dabaš, Mađarska), Branko Kankaraš (Istr, Francuska), Admir Pelidija (Alkobendas, Španija)

Bekovi: Stefan Čavor (Veclar, Njemačka), Vladan Lipovina (Rajn-Nekar Leven, Njemačka), Branko Vujović (Celje, Slovenija), Stevan Vujović (Dobrođea sud, Rumunija), Vasilije Kaluđerović (Izviđač, BiH), Žarko Pejović (Dunarea Kalaraši, Rumunija), Miloš Božović (Tatabanja), Vasko Ševaljević (Tremble, Francuska)

 

Izvor: vijesti.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.