Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
19:39
9.3.2020.

Predrag Smolović do srebra sa reprezentacijom na Balkanskom prvenstvu

Na Balkanskom šampionatu u Beogradu muška seniorska ekipa Crne Gore za koju je nastupao i karatista Onogošta Predrag Smolović osvojila je u borbama srebrnu medalju.


Naš sugrađanin dao je znatan doprinos u osvajanju ove medalje, a njegov klub je čestitao Predragu kao i svim osvajačima odličja, kao i na prikazanom karateu i odnosu prema reprezentaciji.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:08
  28.3.2020.

  Iz Španije nam se javio i naš sugrađanin i reprezentativac Mile Mijušković koji se nalazi u Santanderu gdje brani boje Sinfina.

 • 14:09
  28.3.2020.

  Crnogorski paraolimpijci, kao i do sada, spremno će dočekati sve nove izazove, novi termin Paraolimpijskih igara (POI) i ostalih velikih takmičenja, eventulane dopune i izmjene kvalifikacionog momenta, kazao je predsjednik Paraolimpijskog komiteta (POK) Igor Tomić.

 • 08:14
  24.3.2020.

  Našeg sugrađanina i rukometnog reprezentativca Branka Vujovića situacija sa koronavirusom zatekla je u Poljskoj gdje igra za RK Vive Kjelce.

 • 08:53
  16.3.2020.

  U trenutku kada sportska borilišta u svijetu postaju sve praznija i praznija iz razloga dobro poznatog cijelom svijetu i kada je pitanje kada će se sportska planeta ponovo “zavrtjeti“ punom snagom, naš bokserski tim doživio je “nokaut”, a da se nije ni pojavio u ring.