Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Poraz Crne Gore na kraju turnira u Hrvatskoj

sokoli
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 15.12.2018. u 15:27

Mlađa omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je od Bosne i Hercegovine rezultatom 2:0 u posljednjem kolu prijateljskog turnira u Hrvatskoj.

,,Sokolima“ je ovo drugi poraz na turniru koji se održava u Medulinu, uz trijumf nad Hrvatskom.

“Opet smo rano primili gol i opet iz greške. Na tim stvarima ćemo morati da poradimo. Nakon toga smo igrali dobro, bili agresivni i stvarali prilike, igrali smo bolje nego u duelu sa Turskom. Šteta što nijesmo iskoristili šanse koje smo stvorili, a na kraju smo primili drugi gol koji je malo pokvario utisak”, istakao je selektor Milorad Peković.

Bosna i Hercegovina povela je već u šestom minutu, kada je Slobodan Tomić iskoristio lošu reakciju odbrane Crne Gore nakon jednog kornera.

Dobru priliku za izjednačenje imao je Andrija Krivokapić u 20. minutu, ali je njegov šut završio pored gola protivnika. Desetak minuta kasnije i Dženan Mucić je oprobao udarac, međutim, rezultat se nije mijenjao.

Najbolju šansu za gol propustio je Ognjen Gašević u 50. minutu, neometan je sa nekoliko metara šutirao u golmana.

Kazna za promašaje stigla je u posljednjim trenucima meča, Devlić Bajzit je postavio konačan rezultat preciznim udarcem sa petnaestak metara.

 

izvor: reprezentacija.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.