Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pobjeda “sokolića” u Skoplju

0000005427_1050_624_cut
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 22.04.2021. u 14:24

Mlađa kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore upisala je trijumf od 1:0 u drugom prijateljskom duelu sa Sjevernom Makedonijom.

Ekipa Radovana Kavaje odigrala je još jedan dobar meč, a pobjeda je mogla da bude i ubjedljivija da su njegovi igrači u finišu iskoristili nekoliko dobrih situacija.

“Odigrali smo još jednu dobru utakmicu, iako se vidjelo da smo umorni. Možda prvo poluvrijeme nije bilo na nivou igre iz prethodnog meča, ali smo nakon toga ipak našli način da pobijedimo kvalitetnog protivnika. Mogu biti zadovoljan ovim utakmicama u Skoplju, bitno je da smo napravili osnov iz kojeg možemo da napredujemo. Dobra stvar je što su igrači prihvatili ono na čemu instistiramo i nadam se da ćemo kroz naredna okupljanja napredovati i stvarati kontinuitet dobrih rezultata, jer mislim da ova generacija ima kvalitet za tako nešto”, rekao je poslije meča Kavaja.

Naša selekcija kontrolisala je dešavanja na terenu od samog starta utakmice. U prvom poluvremenu nije bilo previše uzbuđenja, osim nekoliko opasnih napada ,,sokola“.

U nastavku je Crna Gora bila konkretnija, a do vođstva je došla u 62. minutu. Strahinja Tešović je dao odličnu loptu za Marka Perovića, koji je prošao pored dva čuvara, a zatim majstorski poslao loptu u mrežu sa desetak metara iskosa.

Nakon vođstva, ,,sokoli“ su još više imali loptu u svom posjedu, dok protivniku nijesu dali puno prostora za igru.

U sudijskoj nadoknadi naša selekcija mogla je i do drugog pogotka. Oba puta u šansi je bio Denis Ljuljanović, čiji je jedan udarac odbranio golman domaćina, a drugi je završio pored gola Sjeverne Makedonije.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Selektor ženske U20 odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Mladen Miladinović, odredio je spisak igračica za pripreme pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u kojima će selekcija igračica rođenih 2005. i kasnije igrati u grupi D drugog kruga kvalifikacija, u Litvaniji, sa domaćinom i selekcijama Slovenije i Češke.
Golbal reprezentacija Crne Gore učestvuje od 14. do 17. marta uučestvuje marta na ,,VANDA Kupu nacija", koji se tradicionalno održava u Berlinu.