Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pionirska reprezentacija Crne Gore poražena od Hrvatske

pioniri_s_opremom
KSCG
  • Autor onogost.me
  • 20.08.2019. u 07:32

Pionirska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je sinoć u Daruvaru od vršnjaka iz Hrvatske u pripremnom meču za turnir ''Slovenia ball'', rezultatom 83:67.

‘Crveni” su prvu dionicu zaključili sa 9 poena minusa (24:15), da bi u drugoj uspjeli da smanje zaostatak i na odmor pođu sa 5 poena minusa (42:37).

Neparne četvrtine su večeras pripale domaćinu, koji je i u trećoj bio bolji rival, pa je do 30. minuta povisio vođstvo za 7 poena (65:53).

Uspjeli su Marojevićevi puleni u posljednjoj dionici da priđu na samo posjed zaostatka parcijalom 3:13 (68:66), ali su Hrvati u posljednjih pet minuta konsolidovali redove, dozvolili našim momcima samo poen, a postigli ih 15 i trijumfovali rezultatom 83:67.

Najefikasniji među ”crvenima” bili su Radulović sa 15, Kosović sa 12 i Rakočević sa 11 poena, a ostale koševe su postigli: Janičić 8, Gardašević i Sudar po 6, Stanković 3, Brajović, Vujović i Mirotić po 2.

U timu pobjednika istakao se Pavin sa 23 koša.

Isti rivali snage će osmjeriti sjutra veče, takođe u 19 časova.

Turnir ”Slovenia ball”, koji se smatra nezvaničnim prvenstvom Evrope za pionirski uzrast, počinje u Slovanj Gradecu 22. avguusta.

 

izvor: Fos Media

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.
Prva šansa da se približe četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama je prohujala pored rukometašica Crne Gore, jer su bile potpuno nemoćne pred Njemicama, koje su slavile 28:24 i poslije 16 godina se vratile na najveću smotru.