Autor: onogost.me
Foto: FSCG
15:15
17.9.2020.

Perišić računa na 20 igrača za turnir u Osijeku

Selektor mlađe kadetske reprezentacije Goran Perišić odredio je kojih 20 igrača će biti u konkurenciji za nastup na međunarodnom turniru "Vlatko Marković“ u Osijeku.


Na Perišićevom spisku su golmani: Petar Bobičić (Podgorica), Petar Petrović (Budućnost); odbrana: Dragan Miranović (Zeta), Ognjen Tripković (Mornar), Romario Camaj (Budućnost), Janko Vukićević, Stefan Radojević, Viktor Vujačić (Sutjeska), Luka Bubanja (OFK Berane); vezni red: Matija Milinković (Sutjeska), Nenad Krivokapić, Marko Jukić (Budućnost), Luka Lečić (Crvena zvezda, Srbija), Matija Marsenić (bez kluba), Strahinja Tešović (Mladost DG), Milan Roganović, Marko Vračar (Podgorica), Nemanja Pavićević (Kom); napad: Denis Ljuljanović (Budućnost), Petar Barac (Kom).

,,Sokolići“ se okupljaju danas u Podgorici, a na turniru ,,Vlatko Marković“ igraće u grupi A, u kojoj su još Hrvatska, Katar i Bugarska. U grupi B su Bosna i Hercegovina, Rumunija, Zambija i Sjeverna Makedonija.

Nakon grupne faze, igraće se utakmice za konačni plasman.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:51
  21.10.2020.

  Omladinska futsal reprezentacija Crne Gore poražena je od odgovarajuće selekcije Srbije sa 4:1 u prvom od dva prijateljska duela ovih ekipa.

 • 13:31
  16.10.2020.

  Put od nade do razočaranja prošla je mlada reprezentacija Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

   

 • 08:04
  14.10.2020.

  Sve što je rezultatski dobro urađeno tokom 270 minuta, okrenulo se za 90 - Crna Gora više ne zavisi samo od sebe kad je u pitanju plasman u B diviziju Lige nacija.

 • 22:38
  13.10.2020.

  Crna Gora izgubila je večeras od Luksemburga, na stadionu pod Goricom, u 4. kolu C grupe Lige nacija, rezultatom 1:2. Gosti su se tako revanširali "sokolima" za poraz u drugom kolu, kada su naši reprezentativci došli do pobjede u gostima u samom finišu meča.