Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Omladinci neriješeno sa Sjevernom Makedonijom

0000005419_1050_624_cut
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 15.04.2021. u 18:43

Duel između omladinskih selekcija Sjeverne Makedonije i Crne Gore završen je remijem  1:1.

 

“Sokoli” su dobro otvorili utakmicu i u prvih pola sata imali dvije prilike za postizanje pogotka. U 7. minutu Jovan Dašić je prekinuo napad protivnika, zatim dao loptu za Kristijana Erneca, koji je šutirao preko gola.

Dvadesetak minuta kasnije, Vasilije Delibašić nije uspio da golom završi dobru akcije svoje ekipe.

Domaćin je kaznio te promašaje u 34. minutu – Kombinovali su Vane Krstevski i Martin Talakov, a mrežu Ivana Zlajića pogodio je Behar Feta.

U nastavku je viđena još otvorenija igra, pa je na desetak minuta nakon povratka sa odmora Viktor Đukanović u situaciji ,,jedan na jedan“ sa golmanom, loptu poslao preko gola.

Ipak, ispravio se u 75. minutu, kada je postavio konačan rezultat preciznim udarcem sa desetak metara poslije dodavanja iz indirekta.

Do kraja meča istakao se i golman Zlajić, sa par sigurnih intervencija.

SJEVERNA MAKEDONIJA – CRNA GORA 1:1

Sjeverna Makedonija: Goce Jovčev, Gregori Davkov, Samet Redžepi, Andrej Stojčevski, Vane Krstevski (od 66. Hristijan Josifovski), Behar Feta, Mihail Talevski, Oktaj Rakipi, Ljupče Kudev, Martin Talakov (od 66. Antonio Mirkov), Džemil Jahiji (od 58. Aleksandar Kocev). Selektor: Vlatko Grozdanovski.

Crna Gora: Ivan Zlajić, Nemanja Božović, Jovan Dašić (od 90. Balša Ćetković), Viktor Đukanović (od 90. Luka Mihaljević), Aleksa Ćetković (od 90. Jovan Perišić), Kristijan Ernec (od 79. Filip Tmušić), Damjan Dakić (od 90. Viktor Roganović), Đorđe Magdelinić (od 46. Damjan Mugoša), Nihad Balić, Balša Vukotić, Vasilije Delibašić (od 46. Dušan Vuković). Selektor: Slobodan Drašković.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.