Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Očajna Crna Gora, težak poraz od Britanaca

128126582_222311199246175_6632991165951128992_n
kscg.me
  • Autor onogost.me
  • 29.11.2020. u 18:45

Reprezentacija Crne Gore propustila je priliku da  večeras izbori vizu za EP, nakon što je poražena u Pou od Velike Britanije rezultatom 74:59. 

Dobro je utakmicu otvorila naša selekcija, ali je uslijedio pad u igri sredinom prve četvrtine, što su iskoristili Britanci i na malu pauzu pošli sa devet poena prednosti.

U drugoj četvrtini odmah se vidjela želja kod izabranika Boška Radovića, da smanje zaostatak. Odlično je igrao mladi Simonović, a da je Ivanović bio precizniji sa linije za slobodna bacanja možda bi poluvrijeme i riješili u svoju korist. Na odmor se ipak pošlo sa minusom od tri poena.

U trećoj četvrtini potpuno se raspala igra crnogorske košarkaške selekcije. Britanci su sve kažnjavali, naši čak prvih šest minuta bez koša, pa je Britanija u jednom trenutku imala i 13 poena prednosti. U posljednju četvrtinu ušlo se sa minus 9.

U četvrtoj četvrtini opet loša igra, veliki broj promašaja, dok je s druge strane centar Olaseni konstantno donosio prevagu. Meč je završio sa 28 poena.

Da poraz bude teži Britanci su nadoknadili i minus sedam iz prvog meča u Podgorici pa će naša selekcija sada imati teži zadatak da u narednim susretima traži vizu za EP.

U prvom susretu u Podgorici Crna Gora slavila je 81:74.

Naredni meč naša selekcija igra protiv Francuske 19. februara, dok Britanci igraju sa Njemcima koji su kao domaćini već obezbijedili učešće na EP. Treba nam pobjeda protiv jakih Francuza, ali i poraz Britanaca od Njemačke. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.