Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nemoćni “sokoli”, Mitrović donio pobjedu Srbiji

43640543_1023977164448841_8215613013739175936_n
Branko Čupić
  • Autor onogost.me
  • 11.10.2018. u 20:41

U ne baš sjajnoj fudbalskoj predstavi, koju je međutim pratio fenomenalan ambijent na tribinama, Crna Gora je poražena od Srbije sa 0:2 u utakmici 3. kola Lige nacija.

U prvih 45 minuta Srbija je imala inicijativu i uspjela da stvori veći broj prilika, dok su “sokoli” sa druge strane imali par poluprilika, ali nijesu uspijevali da konkretnije zaprijete golu gostiju. Jedini gol postignut je u 20. minutu iz penala koji je realizovao Mitrović, a nekoliko minuta kasnije najbolju priliku u ovom dijelu igre imao je Tadić, ali nije uspio poslati loptu u gol.

U drugom poluvremenu Crna Gora je krenula konkretnije pokušavajući prije svega preko Bećiraja, ali je sve nade “sokola”, da mogu do remija, ugasio Mitrović svojim drugim golom u 81. minutu.

Ovaj dio igre obilježilo je i isključenje selektora Crne Gore Ljubiše Tumbakovića zbog prigovora nakon žutog kartona koji je zaradio Janković.

Crna Gora je imala šansu preko Mugoše u finišu meča da ublaži poraz, ali je njegov šut završio pored gola. 

Srbija je prva na tabeli sa 7 bodova, dva manje imaju Rumuni, a Crna Gora je treća sa 4, Litvanci su bez bodova. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.
Prva šansa da se približe četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama je prohujala pored rukometašica Crne Gore, jer su bile potpuno nemoćne pred Njemicama, koje su slavile 28:24 i poslije 16 godina se vratile na najveću smotru.